Contact

Voor contact of aanmelden, bel 06-42754845 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.

→ Werkdagen

De praktijk is open op dinsdag- en vrijdagochtend.

→ Bereikbaarheid buiten kantooruren en wat te doen bij crisis

De praktijk is buiten werkdagen niet bereikbaar. Email en voicemail worden de eerstvolgende werkdag gelezen/afgeluisterd. In crisissituaties is het belangrijk om contact op te nemen met uw huisarts (binnen kantoortijden) of de huisartsenpost (buiten kantoortijden). Zij kunnen eventueel doorverwijzen naar de crisisdienst. Op werkdagen is het natuurlijk mogelijk om rechtstreeks contact met mij te zoeken. Als dat echter niet (snel genoeg) lukt, neem dan ook contact op met de huisarts. In Utrecht bevindt de huisartsenpost zich bij het Diakonessehuis. Zie hier voor de website of bel 088-1309670.

→ Adres van de praktijk

Psychiatriepraktijk Utrecht
Wittevrouwenstraat 44
3512 CV Utrecht

Aanbellen bij: WV44

Zie ook de website van de lokatie: Wittevrouwenstraat 44.

Parkeren kan in de buurt of in de Parkeergarage Grifthoek of in de Parkeergarage Kruisstraat.

→ Contactformulier

Let op!
– Hoewel deze website beveiligd is, is privacy niet te garanderen. Stuur daarom geen privacygevoelige/medische gegevens via het contactformulier. Zo nodig kan later gebruik gemaakt worden van de beveiligde mail van de praktijk. U kunt ook bellen en een bericht inspreken.
– de praktijk neemt nu geen nieuwe patiënten aan voor behandelingen. Het lukt me niet om op aanvragen voor behandelingen te reageren.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Telefoonnummer

    Bericht (verplicht)


    → Naar Home? Klik hier.