Behandeling

Psychiatriepraktijk Utrecht biedt behandeling van psychiatrische problemen en stoornissen voor iedereen vanaf 18 jaar. De behandeling kan zowel individueel als samen met een partner of familielid.

→ Werkwijze

Mijn werkwijze kenmerkt zich door duidelijkheid en passende/haalbare behandelingen. Na verwijzing door uw huisarts, plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur. Het is handig als u informatie meeneemt over eerdere behandelingen en een overzicht van uw medicatie. Aan het eind van dit gesprek besluiten we gezamenlijk of we een behandeling starten en hoe deze eruit ziet.

→ Stoornissen

U kunt terecht voor behandeling van de meeste psychiatrische problemen/stoornissen. Voor (zeer) intensieve of acute problemen is geen behandeling beschikbaar. Bij twijfel is het goed vooraf te overleggen. Voor contact, klik hier.

→ Second opinion

Soms is er behoefte aan een frisse blik. Met een second opinion krijgt u een heldere analyse van uw problemen en advies voor de verdere aanpak.

→ Wachttijd

Voorlopig worden geen nieuwe patiënten aangenomen voor behandeling. Dit geldt voor alle diagnosen. Er bestaat binnen de praktijk geen verschil tussen wachttijd tot intake en wachttijd tot behandeling. Dus, na intake start de behandeling direct. Consultatie via de huisarts binnen ongeveer 2 weken blijft mogelijk. Op deze site zijn contactgegevens van andere psychiaters in Utrecht te vinden. U kunt ook contact opnemen met de zorgbemiddelaar van uw zorgverzekering bij het zoeken naar een andere psychiater of behandelaar.


Meer over verwijzing en vergoeding? Klik hier.

Contact of aanmelden? Klik hier.