Andere diensten

Psychiatriepraktijk Utrecht biedt zowel supervisie voor GGZ-professionals, leertherapie voor psychiaters in opleiding en coaching voor professionals.

→ Supervisie

Behandelaren werkzaam in de GGZ komen af en toe in een fase in hun loopbaan waarin het goed is het eigen professionele handelen met wat meer afstand te bekijken. Ik heb als psychiater veel ervaring met behandeling van complexe problematiek, zowel in teams als individueel en kan goed meedenken over de dynamiek waar je als GGZ-behandelaar mee geconfronteerd wordt. Centraal in mijn aanpak staan: werkplezier, je eigen persoon als belangrijkste instrument en focus op haalbare doelen. Af en toe jezelf spiegelen is volgens mij een teken van professionaliteit en kracht en zeker niet van zwakte.

→ Leertherapie

Psychiatriepraktijk Utrecht biedt leertherapie voor GGZ-professionals in opleiding. Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking.

→ Coaching

Iedere professional zal in zijn loopbaan af en toe zijn hoofd stoten. Dat is gelukkig meestal niet zo erg. Soms is het goed jezelf en je werksituatie met afstand te bekijken. Voor meer informatie, neem contact op. Een kennismaking is vrijblijvend.


Contact of overleg? Klik hier.

→ Meer informatie over de praktijk? Klik hier.